Läs mer - Mexim Digital Media

Title
Go to content

Läs mer

Mexim Didital Media arbetar webbsidor anpassad för visning av information från ditt företags produkter och tjänster via tv-skärm, surfplatta och mobiltelefoner.

Stora tv-skärmar placerad på offentliga- och privata miljör så som butiker, restauranger, hallar och dylik kan anslutas till vår tjänst.

Största fördelen med vår system är att information som visas på storskärmen,  kan innehållet anpassas till andra digitala enheter som mobiltelefoner och surfplattorformat. Mobiltelefonen visar exakt samma information. All ändringar av innehåll sparas i vår server. Tv-skärmen och mobiltelefonen visar ändringar av innehållet påå samma sätt.

Du slipper dyra pappersreklam och irriterande SMS-, och emailreklam, och ovisheten är stor med sådana marknadsföring.

Låt dina kunder får tillgång till dagsfärska information när de själv önskar. Visa information om din verksamhet, produkter och tjänster till grupper som är mottagliga och intresserad av informationen. Dina kunder uppskattar ditt sätt att informerar dem.

Låt oss sköta din digitala marknadsföring . Slappna av och satsa tid och energi på att höja kvalitet på dina tjänster och produkter.
Tillbaka till innehåll